LInk naar:noorderwind bewindvoering beschermingsbewindLInk naar:BudgetbeheerLInk naar:SchuldhulpverleningLInk naar:Bewindvoering WSNP

NOORDERWIND BEWINDVOERING

Sinds 1 januari 2023 is Noorderwind Bewindvoering overgenomen door Volders | De Haan Bewindvoering. De naam Noorderwind blijft hetzelfde, de beschermingsbewindvoerders zijn nieuw.

Wij garanderen dezelfde vertrouwde, specialistische financiële hulp zoals u gewend bent.

Wilt u alvast kennismaken met Margriet Volders en Wies de Haan? Kijk dan hier.

Volders | De Haan

Heeft u financiële zorgen? Kent u iemand die financiële zorgen heeft?
Noorderwind | Volders | De Haan neemt de financiële administratie over zodat er rust ontstaat. Oplossingen zijn écht mogelijk!

Neem contact op voor een gratis eerste gesprek.
Veilig en vertrouwd!

Margriet Volders & Wies de Haan

Margriet-Volders-en-Wies-de-Haan-1132

U zoekt financiële hulp?

Blijven piekeren over geld helpt niet

U wilt weer overzicht in uw inkomsten en uitgaven. Een financieel overzicht maken is vaak een moeilijke eerste stap. Wij begrijpen dat en helpen u graag. Wij gaan samen met u op zoek naar oplossingen. Waar nodig nemen wij contact op met schuldeisers. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Financiële oplossingen zijn mogelijk

Praten over geld helpt. Dankzij onze jarenlange ervaring in het financieel coachen en begeleiden van particulieren hebben wij inmiddels velen succesvol mogen helpen.

Maak nu een afspraak met Noorderwind | Volders | De Haan

Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Groningen, maar wij komen ook – als u dat wenst – bij u thuis.

Iemand helpen met financiële problemen?

Heeft u een werknemer met een loonbeslag of werknemers die regelmatig een voorschot vragen? Dit duidt meestal op financiële problemen. Uw werknemer leeft onder spanning en dat kan de arbeidsprestatie negatief beïnvloeden. In het slechtste geval kan het zelfs leiden tot uitval en ziekteverzuim.

Noorderwind | Volders | De Haan voor financiële hulpverlening

Wij raden aan hierover met uw medewerker in gesprek te gaan en hulp aan te bieden. Wij – Wies de Haan of Margriet Volders – kunnen u en uw medewerker daar deskundig en discreet bij helpen in de vorm van financieel beheer zoals budgetbeheerbudgetcoaching of schuldhulpverlening.

Ook familieleden of mensen in uw omgeving met vragen of geldproblemen helpen wij graag.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Wij bespreken dan welke rol wij kunnen spelen om meer financiële rust en overzicht te krijgen.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over onze werkwijze of tarieven.

REVIEWS.

NOORDERWIND | VOLDERS | DE HAAN

Wij vinden het belangrijk te weten hoe onze cliënten onze dienstverlening waarderen. Ook voor anderen is dit interessant. Daarom delen wij deze informatie op onze website.

Wilt u ook een review over de dienstverlening van Noorderwind | Volders | De Haan schrijven? Vul dan hieronder het formulier in.

BEOORDELINGSFORMULIER

Ook uw ervaring met Noorderwind | Volders | De Haan delen?
Vult u dan het formulier in.
Alvast hartelijk dank!

Reacties ontvangen via de website:

Positief

Rated 4 out of 5
8 mei 2022

Wij hebben een schuldregeling aangevraagd bij Volders de Haan. Wij hadden problematische schulden en kwamen er niet meer uit. Bij de GKB moesten we heel lang wachten en eigenlijk hadden we al te lang gewacht met het zoeken naar hulp. Nadat we belden met Volders De Haan hadden we een week later een afspraak bij hen op kantoor. Mevrouw Volders heeft ons dossier meteen opgepakt en contact gezocht met de schuldeisers. Dit gaf ons thuis wat lucht. Uiteindelijk heeft het 7 maanden geduurd, toen was duidelijk dat er meer schuldeisers niet instemden met het voorstel en dat de WSPN moest worden aangevraagd. We wachten nu op een bericht van de rechtbank. We vinden de contacten met mevrouw Volders en mevrouw De Haan heel fijn en we zijn heel tevreden over de hulpverlening tot nu toe. Bedankt!

Teun en Wendy

Beoordeling bewindvoering

Rated 5 out of 5
3 mei 2022

Wij hebben de afgelopen 3 jaar in de WSNP gezeten. Mevrouw de Haan was onze bewindvoerder. Vanaf onze eerste ontmoeting hebben wij dit als zeer plezierig ervaren. Het gaf ons enorm veel rust en de 3 jaar zijn voorbij gevlogen. Voor zover mogelijk werd alles in overleg gedaan. Wij zijn mede door de inspanningen van mevrouw de Haan nu schuldenvrij.

Peter

Opgelost

Rated 4 out of 5
4 april 2022

Mevrouw Volders vroeg mij of ik een reactie wilde achterlaten op deze website. Ik wil haar graag hartelijk bedanken voor het vele werk dat zij voor ons gedaan heeft. Het duurde wel iets langer dan verwacht, maar we zijn heel tevreden over de afhandeling en het feit dat we nu nog 2,5 jaar moeten afbetalen en daarna schuldenvrij zijn. Dankjewel Margriet voor al je goede zorgen en duidelijke uitleg!

Wim en Annie uit Groningen

Een top bedrijf

Rated 5 out of 5
31 maart 2022

Ik ben heel tevreden. Mevrouw De Haan helpt me goed en heeft alles geregeld voor mij. Ook kan ik ze altijd bellen of mailen, want ze zijn erg goed bereikbaar. Zonder Volders en De Haan was ik niet zo snel uit de schulden gekomen. Echt een top bedrijf! Heel erg bedankt!

Dennis uit Groningen

WSNP-traject

Rated 4 out of 5
28 maart 2022

Een hele fijne samenwerking waarin er adequaat gereageerd wordt op de situatie van het individu. Beide hebben een vriendelijk, open en toegankelijk houding!

R

Wij zijn gewoon heel tevreden

Rated 5 out of 5
22 maart 2022

Wij zijn gewoon heel tevreden

Trudy en Frans