LInk naar:noorderwind bewindvoering beschermingsbewindLInk naar:BudgetbeheerLInk naar:SchuldhulpverleningLInk naar:Bewindvoering WSNP

NOORDERWIND BEWINDVOERING

Sinds 1 januari 2023 is Noorderwind Bewindvoering overgenomen door Volders | De Haan Bewindvoering. De naam Noorderwind blijft hetzelfde, de beschermingsbewindvoerders zijn nieuw.

Wij garanderen dezelfde vertrouwde, specialistische financiële hulp zoals u gewend bent.

Wilt u alvast kennismaken met Margriet Volders en Wies de Haan? Kijk dan hier.

Volders | De Haan

Heeft u financiële zorgen? Kent u iemand die financiële zorgen heeft?
Noorderwind | Volders | De Haan neemt de financiële administratie over zodat er rust ontstaat. Oplossingen zijn écht mogelijk!

Neem contact op voor een gratis eerste gesprek.
Veilig en vertrouwd!

Margriet Volders & Wies de Haan

Margriet-Volders-en-Wies-de-Haan-1132

U zoekt financiële hulp?

Blijven piekeren over geld helpt niet

U wilt weer overzicht in uw inkomsten en uitgaven. Een financieel overzicht maken is vaak een moeilijke eerste stap. Wij begrijpen dat en helpen u graag. Wij gaan samen met u op zoek naar oplossingen. Waar nodig nemen wij contact op met schuldeisers. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Financiële oplossingen zijn mogelijk

Praten over geld helpt. Dankzij onze jarenlange ervaring in het financieel coachen en begeleiden van particulieren hebben wij inmiddels velen succesvol mogen helpen.

Maak nu een afspraak met Noorderwind | Volders | De Haan

Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Groningen, maar wij komen ook – als u dat wenst – bij u thuis.

Iemand helpen met financiële problemen?

Heeft u een werknemer met een loonbeslag of werknemers die regelmatig een voorschot vragen? Dit duidt meestal op financiële problemen. Uw werknemer leeft onder spanning en dat kan de arbeidsprestatie negatief beïnvloeden. In het slechtste geval kan het zelfs leiden tot uitval en ziekteverzuim.

Noorderwind | Volders | De Haan voor financiële hulpverlening

Wij raden aan hierover met uw medewerker in gesprek te gaan en hulp aan te bieden. Wij – Wies de Haan of Margriet Volders – kunnen u en uw medewerker daar deskundig en discreet bij helpen in de vorm van financieel beheer zoals budgetbeheerbudgetcoaching of schuldhulpverlening.

Ook familieleden of mensen in uw omgeving met vragen of geldproblemen helpen wij graag.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Wij bespreken dan welke rol wij kunnen spelen om meer financiële rust en overzicht te krijgen.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over onze werkwijze of tarieven.

REVIEWS.

NOORDERWIND | VOLDERS | DE HAAN

Wij vinden het belangrijk te weten hoe onze cliënten onze dienstverlening waarderen. Ook voor anderen is dit interessant. Daarom delen wij deze informatie op onze website.

Wilt u ook een review over de dienstverlening van Noorderwind | Volders | De Haan schrijven? Vul dan hieronder het formulier in.

BEOORDELINGSFORMULIER

Ook uw ervaring met Noorderwind | Volders | De Haan delen?
Vult u dan het formulier in.
Alvast hartelijk dank!

Reacties ontvangen via de website:

Review

Rated 5 out of 5
2 november 2022

Wij zijn tevreden met budgetbeheer bij jullie. Wij vertellen ook anderen over wat jullie doen en dat wij tevreden zijn. Misschien komen zij ook wel bij jullie terecht.

Fam D. de Boer

Topwerk!

Rated 5 out of 5
24 oktober 2022

Ik ben na 3 jaar uit de schulden! Ik ben zo blij! Dankjewel Margriet en Wies, voor al het werk, mij altijd rustig en vriendelijk te woord staan en vooral voor het oplossen van die ellendige schulden.

Jullie zijn toppers, bedankt!

Lisa

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
14 juli 2022

Ik heb drie jaar in de WSNP gezeten bij Volders De Haan. Ik ben na drie jaar bij hun ben ik schulden vrij ik ben heel tevreden. Ze zijn erg vriendelijk en gaan goed te werken ik beveel het iedereen aan die schulden hebben

GS Spies

Bedankt

Rated 5 out of 5
27 juni 2022

Wij zijn erg blij dat jullie ons geholpen hebben. Eerst door het beslag eraf te laten halen en vervolgens door onze schulden te regelen. Wij zijn blij dat we in de WSNP zijn gegaan, wij vinden dat we hierdoor meer zekerheid hebben op een schuldeloze toekomst. Wij bevelen jullie aan!

Diana en Gert uit Hoogeveen

Wij zijn tevreden

Rated 4 out of 5
21 juni 2022

Goedemiddag, wij zijn tevreden en blij dat we geen schulden meer hebben. Al met al duurde het lang, maar we vonde het heel fijn dat jullie ons hebben geholpen. We konden altijd even mailen en dan kregen we bericht. Bedankt hoor!

Louisa en Brent

Eind in zicht

Rated 4 out of 5
8 juni 2022

Wij hebben mevrouw volders drie jaar gehad

Wij doen onze financiën al weer een tijdje zelf. Dat gaat heel goed.

Nu zijn wij klaar met alles gelukkig. Dank je wel mevrouw Volders

Regina en Thijs