LInk naar:noorderwind bewindvoering beschermingsbewindLInk naar:BudgetbeheerLInk naar:SchuldhulpverleningLInk naar:Bewindvoering WSNP

NOORDERWIND BEWINDVOERING

Sinds 1 januari 2023 is Noorderwind Bewindvoering overgenomen door Volders | De Haan Bewindvoering. De naam Noorderwind blijft hetzelfde, de beschermingsbewindvoerders zijn nieuw.

Wij garanderen dezelfde vertrouwde, specialistische financiële hulp zoals u gewend bent.

Wilt u alvast kennismaken met Margriet Volders en Wies de Haan? Kijk dan hier.

Volders | De Haan

Heeft u financiële zorgen? Kent u iemand die financiële zorgen heeft?
Noorderwind | Volders | De Haan neemt de financiële administratie over zodat er rust ontstaat. Oplossingen zijn écht mogelijk!

Neem contact op voor een gratis eerste gesprek.
Veilig en vertrouwd!

Margriet Volders & Wies de Haan

Margriet-Volders-en-Wies-de-Haan-1132

U zoekt financiële hulp?

Blijven piekeren over geld helpt niet

U wilt weer overzicht in uw inkomsten en uitgaven. Een financieel overzicht maken is vaak een moeilijke eerste stap. Wij begrijpen dat en helpen u graag. Wij gaan samen met u op zoek naar oplossingen. Waar nodig nemen wij contact op met schuldeisers. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Financiële oplossingen zijn mogelijk

Praten over geld helpt. Dankzij onze jarenlange ervaring in het financieel coachen en begeleiden van particulieren hebben wij inmiddels velen succesvol mogen helpen.

Maak nu een afspraak met Noorderwind | Volders | De Haan

Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Groningen, maar wij komen ook – als u dat wenst – bij u thuis.

Iemand helpen met financiële problemen?

Heeft u een werknemer met een loonbeslag of werknemers die regelmatig een voorschot vragen? Dit duidt meestal op financiële problemen. Uw werknemer leeft onder spanning en dat kan de arbeidsprestatie negatief beïnvloeden. In het slechtste geval kan het zelfs leiden tot uitval en ziekteverzuim.

Noorderwind | Volders | De Haan voor financiële hulpverlening

Wij raden aan hierover met uw medewerker in gesprek te gaan en hulp aan te bieden. Wij – Wies de Haan of Margriet Volders – kunnen u en uw medewerker daar deskundig en discreet bij helpen in de vorm van financieel beheer zoals budgetbeheerbudgetcoaching of schuldhulpverlening.

Ook familieleden of mensen in uw omgeving met vragen of geldproblemen helpen wij graag.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Wij bespreken dan welke rol wij kunnen spelen om meer financiële rust en overzicht te krijgen.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over onze werkwijze of tarieven.

REVIEWS.

NOORDERWIND | VOLDERS | DE HAAN

Wij vinden het belangrijk te weten hoe onze cliënten onze dienstverlening waarderen. Ook voor anderen is dit interessant. Daarom delen wij deze informatie op onze website.

Wilt u ook een review over de dienstverlening van Noorderwind | Volders | De Haan schrijven? Vul dan hieronder het formulier in.

BEOORDELINGSFORMULIER

Ook uw ervaring met Noorderwind | Volders | De Haan delen?
Vult u dan het formulier in.
Alvast hartelijk dank!

Reacties ontvangen via de website:

Blij

Rated 5,0 out of 5
25 mei 2021

Mijn bewindvoerder heeft mij bij Volders de Haan aangemeld voor schuldhulpverlening. Het is heel snel gegaan, na 10 weken hoorde ik dat de schuldeisers akkoord zijn gegaan met het voorstel dat mevrouw Volders heeft gedaan. Het minnelijk traject is gelukt en over 3 jaar ben ik schulden vrij! Ik ben eindelijk geholpen. heel erg bedankt!

R.

weer rust gevonden

Rated 5,0 out of 5
18 mei 2021

Na mijn aanmelding nam mevrouw volders contact met mij op. Nog dezelfde week had ik een afspraak via teams. Ik had problemen met een schuldeiser en durfde niet meer te bellen. Mevrouw Volders heeft dit direct gedaan en het is opgelost! Ik voel mij zoveel beter nu.

Linda

Volders en De Haan doen net een stapje meer

Rated 5,0 out of 5
17 mei 2021

Mevrouw Volders en mevrouw De Haan zijn goed bereikbaar en prettig in contact. Zij doen net iets meer voor je en kunnen goed in schatten wat je nodig hebt.

Rutger de Greef

geen schulden meer

Rated 5,0 out of 5
12 mei 2021

Bedankt voor de hulp de afgelopenjaren. Ik ben blij dat ik nu geen schulden meer heb. Ik vind de nieuwe website heel mooi.

Anita

Budgetcoaching erg goed

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2021

Goede ervaringen met budgetcoaching! Duidelijk intakegesprek! Heldere afspraken (wat wel/wat niet, veel tips en trucs en praktische hulp. En het meest belangrijke: mevrouw Volders en mevrouw De Haan verstaan hun vak!!

Bert N.

Zeer goede ervaring

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2021

Zeer goede ervaring met Volders | De Haan. Mevrouw Volders nam alle tijd voor me. Ik mocht altijd bellen met vragen en werd geduldig te woord gestaan. Het resultaat is dat ik nu schuldenvrij ben!

Ineke